Om Bakman Design

God service

Hos os kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Vi gør alt for at komme i mål med dette.

Vi har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit besøg.

Vi har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, så vi tager gerne en snak med dig omkring netop dette, inden du træffer dit valg. På den måde kan vi bedst muligt finde frem til det produkt, som passer til dig.

Vores historie

Familien Bakman er en kreativ familie, som hver i sær udføre forskellige kreative kreationer. Oprindeligt startede Bakman Design i Saltum som en lille butik, som gav os muligheden for at sælge nogle af disse kreationer. Grundet vores holdning til mangel på butikker med varelager inden for vores interesse, opstod lysten til selv at forhandle disse ting.

Så den 18 Marts 2022 kunne vi afsløre at butikken rykkede teltpælene op og flytte Sæby. Der er arbejdet hårdt på at finde det rette sortiment, første tanke var at følge Mor Pia´s interesse for stof og garn, men som dagene og planlægning gik i gang, fik de 2 døtre i Bakman familien også mulighed for at handle inden for deres interesser.

Den 14. April 2022 åbnede vi med spænding dørene til vores lille butik. Hver dag arbejder vi for at udvide sortimentet og på at skabe glæde for det kreative.

Vores vision

Vi skal være din fortrukne kreative butik!

Både til at købe kreative kreationer eller handle ind til dine egne kreative kreationer.

Har vi ikke det du skal bruge vil vi gå langt for at prøve at skaffe det hjem til dig. Vi skal give dig mulighed for at udvikle dine kreativiteter eller skabe lyst til at være kreativ.

Besøg vores butik

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af produkter.

Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.